Спортният директор на “Левски” Георги Иванов бе доволен след равенството 2:2 срещу Славия.

“През цялото време търсехме победата, накрая не успяхме. Отборът показа, че иска да победи, но някой път така се случва. Недопустимо е след като си повел, веднага да допуснеш два гола. Ние си знаем, че имаме проблеми и не играем добре в защита. Нормално е след като нямаш четирима основни футболисти, да играеш по друг начин. Хората, които днес влязоха на тяхно място, се опитаха да играят добре. Мъчеха се, опитваха се да победят, но малшанс”, коментира Георги Иванов.

“Антон Генов накъса играта, играчите на Славия започнаха да лежат от петата минута на второто полувреме. Като цяло съдията обаче се справи. Нормално е, когато в един мач има такъв залог, да пропусне нещо, и той е човек, може да сгреши. Данчо Петков направи дузпа още преди да я е свирил, после направи още една. В една ситуация имаше две дузпи за нас”, допълни още Гонзо.

“През втория полусезон имаме по-лека програма. Знаехме, че този мач със Славия ще бъде тежък. Футболистите бяха изморени, а имахме четири наказания. “Левски” върви по прав път и това е начинът да се играе. Нито ме интересува Литекс, нито ме интересува какво казва Венци Стефанов”, завърши спортният шеф на “сините”./БЛИЦ