Спортният директор на "Левски" Георги Иванов говори за състоянието на добрия си приятел Георги Марков пред пратениците на "Гонг", btv и други медии в Турция. Както вече стана ясно, шефът в Локомотив (София) получи сърдечен проблем и бе приет по спешност за операция в клиника в Анталия. Георги Иванов коментира, че Марков е в интензивно отделение и поясни, че вероятно до ден или два ще бъде изписан. Гонзо каза още, че е в постоянен контакт с близките на Марков, които вече са по-спокойни.

"Наистина много неприятно и най-вече изненадващо за всички. Вчера Георги бе приет по спешност в болницата, претърпя моментална операция, сложиха му стентове. Мисля, че от тук насетне нещата ще са добре, но трябва коренно да промени начина си на живот", коментира Гонзо.

"Това е лампа не само за него, но и за нас. Ние трябва да сме по-спокойни, да не хабим толкова нерви. Гошо е добре благодарение на екипа в болницата, която направи всичко възможно. В момента е в интензивното и до ден-два ще го изпишат. Бях при него и го видях, и преди и след операцията. Непрестанно съм в контакт със семейството му, което е наясно с всичко", добави Георги Иванов, който е един от най-близките приятели на Марков.