Спортният директор на Локомотив (София) Георги Марков е със стентове на сърцето. Те са му били поставени при операцията, която се наложи да му бъде извършена по спешност в Анталия.

Както вече стана ясно, бившият национал получи сърдечна криза, тъй като му е прилошало на няколко пъти по време на традиционните мачлета в тренировките на отбора. Това наложи Марков да бъде приет по спешност в болница, където тази нощ го оперираха.

По-рано днес спортният директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев съобщи пред БЛИЦ, че колегата му е добре и се очаква утре да го изпишат. След контролата с Кубан (Краснодар), спечелена от "железничарите" с 1:0, за състоянието на Марков говори и друг шеф в клуба - Чавдар Цветков. Легендата благодари на своите колеги от "Левски" и специално на Георги Иванов-Гонзо за оказаната помощ.

"Най-страшното мина. Благодаря на ръководството на "Левски" и специално на Георги Иванов. Лекарят на "Левски" реагира бързо. Изведнъж Георги Марков се почувства зле и веднага бе откаран в болница. Може утре да бъде изписан. Не съм лекар, касае се до някакво запушване. Поставили са му стентове, но казаха да не се притесняваме", обясни Чавдар Цветков, който по обяд днес беше в болницата при Марков заедно с Кристиян Добрев.

"Няма никаква опасност. Аз непрекъснато поддържам връзка с жена му. На този етап няма нужда от притеснение. Чуваме се непрекъснато с Николай Гигов. Той каза, че каквoто трябва, ще се направи", добави Чавдар Цветков.