Изпълняващият временно длъжността старши треньор на Левски Георги Иванов – Гонзо бе доволен от победата над Черно море с 3:0.

“Надявам се, че най-добрият ни мач тепърва предстои. Всички играчи се раздадоха днес. Не мога да кажа дали някой от Черно море ми е направил впечатление, защото бях фокусиран върху моите футболисти. Паузата в първенството се отрази добре на останалите момчета, но не и на националите. Георги Сърмов е много важен за нас, но ще намерим някакво решение, след като отпада за мача с Литекс заради наказание”, заяви Гонзо.

“Медицинският ни екип прави всичко възможно, за да възстанови Телкийски за мача с Литекс. Мариян Огнянов е с травма от мача на младежите, а Лъчо Балтанов също не е готов за игра", добави Георги Иванов.

Гонзо говори и за евентуалното привличане на Александър Александров – Алекс в Левски: “Всички добри футболисти са добре дошли в отбора ни. Сега няма да кажа нищо за селекцията. Ще разберете, ако има нещо. Бензукан е отстранен заради закъснението си и ако продължава с тези изцепки, може да изхвърчи от отбора. Георги Петков има контузия в рамото и се надявам, че ще се оправи скоро. Радвам се, че Митрев се представя добре.

Дали ще има нов треньор, ще разберете след края на полусезона. Тодор Батков дава сериозни инвестиции, а играчите си получават навреме заплатите. Трябва да продължим да радваме феновете”, завърши Гонзо./БЛИЦ