Спортният директор на "Левски" Георги Иванов защити Николай Костов, заявявайки, че няма вариант "сините" да се разделят с треньора си.

"Не е обсъждан вариант Николай Костов да бъде освобождаван. Всички ние му вярваме и сме зад него. Явно искат да развалят обстановката и атмосферата в "Левски". Не сме плащали големи пари за Рамос и Пинто. Лично аз и Тонев сме преговаряли за трансферите на тези играчи. Николай Костов няма пръст в преговорите за тези футболисти. Това е спекулация. Той ни е предложил дадени футболисти, които харесва, а ние сме преговаряли за тяхното привличане. Всичко сигурно идва от неговото изказване, че търсим добри, млади, технични и красиви футболисти", коментира пред "Гонг" Гонзо.

Както е известно, Костов заяви преди дни, че "Левски" няма пари за селекция, но въпреки това търси млади, класни и добри футболисти, ако може и да бъдат красиви.

"Костов е добър треньор, не сме обсъждали неговото уволнение. В "Левски" има достатъчно пари за футболисти, които може да си позволим. Нямаме пари за играчи, които струват милиони. В България сме, още не сме дорасли за такива неща", продължи Иванов.

"Много е трудно да се намерят подходящите футболисти. Първенствата са в процес, трудно се привличат играчи. В "Левски" няма практика да се пробват играчи, а и никога не е имало. Забавихме се и за това го направихме, но повече няма да се повтори", добави спортният директор на "Левски".