Юношата на ЦСКА и защитник на Локомотив (Горна Оряховица) - Александър Горанов, бе с основна заслуга отборът му да победи с 3:2 след обрат "армейците" в контролен мач, игран днес следобед. 26-годишният бранител вкара гола за 1:1 в 20-ата минута, а след това спомогна и за решителното трето попадение на Иван Пенев в 88-ата минута.

"Щастлив съм, че вкарах на легендарен клуб, какъвто е ЦСКА. Трябва да призная, че в момента изпитвам смесени чувства, защото все пак съм юноша на "армейците". Кариерата ми е стартирала от там. За националния отбор ме забелязаха именно с екипа на ЦСКА, а Стойчо Младенов ми подаде ръка за първия отбор.

Сега обаче на дневен ред е Локомотив (Горна Оряховица). Трябва да покажем, че сме подготвени да се борим за промоция в "А" група. Представихме се достойно и срещу Литекс, след като постигнахме победа в Ловеч (б.а. - 2:1 в контрола през септември). Показваме, че потенциалът ни е голям. Треньорът Сашо Ангелов успява да ни подготвя и мотивира успешно за всеки съперник", заяви опитният бранител пред БЛИЦ.