Треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски продължава да се инати и не подава оставка. “Червените” стигнаха дъното и направиха 0:0 с новака в “А” група Калиакра (Каварна).

“Не мисля да подавам оставка. Ако го направя, мислите ли, че ще бъде по-добро положението. Това не е проблемът. Всичко е от психическа гледна точка. Просто не вкарваме положенията си. Липсваха ни днес както играта, така и головите възможности. Честитка за Калиакра, заслужиха точката. Няма никакво подценяване от наша страна”, каза македонецът.

“Има много причини за този резултат, нищо не показахме. И по-големи отбори от ЦСКА са имали криза. Трябва да извлечем поуки от този мач. Като дойдох бяхме на 14-о или 15-о място, а сега сме 8-и, значи вървим крачка по крачка. Трябва бързо да забравим и да се концентрираме върху мача в четвъртък. Има още много време. За вас може да е факт, че ЦСКА е на 5 точки от зоната на изпадащите, но за мен имаме още шансове за титлата. Казвам ви, има още 20 мача и може да станем шампиони, завърши Гьоре./БЛИЦ