Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски помилва Иван Караджов. Скандалният вратар попадна в групата от 18 играчи за предстоящия мач срещу Локомотив (София). Дербито на 9-ия кръг на "А" група е утре от 21:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Караджов пропусна последните мачове на тима, като за последно пази в шампионатен мач при победата с 1:0 над Черно море на 22 август. След това той бе отписан за срещите със Сливен, Литекс, Славия и Монтана, а под рамката заставаха Райс Мболи или Здравко Чавдаров. Алжирският национал и утре се очаква да е титуляр, като този път резерва ще му е Караджов.

Възстановеният вече защитник Йордан Минев също е в групата на ЦСКА за предстоящия мач с "железничарите". Бранителят все още не е записал участие в "А" група този сезон. Друг защитник - Костадин Стоянов, още лекува контузия. По-рано стана ясно, че Марко Еспозито е получил травма на тренировка и отпада за двубоя с Локо (Сф). С контузия е и Фабрицио Грило, което отваря място за младоците Мартин Дечев и Мартин Василев.

По-рано ви информирахме, че холандецът Грегъри Нелсън е наказан от Гьоре Йовановски заради неспазване на дисциплината. Играчът е глобен с 2000 лева и е изваден от групата за мача с Локо (Сф). Сред избраниците на Йовановски го няма и друг скандалджия - Кристиан Тибони, който наскоро се сби със сънародника си Джузепе Акуаро. /БЛИЦ

Групата на ЦСКА за дербито с Локо (Сф)
Вратари: Райс Мболи, Иван Караджов
Защитници: Мартин Дечев, Йордан Минев, Павел Виданов, Мартин Василев, Джузепе Акуаро
Полузащитници и нападатели: Борис Галчев, Тодор Янчев, Уилям Тиеро, Румен Трифонов, Лукас Трекаричи, Маркиньос, Мишел Платини, Килиан Шеридън, Дормушали Саидходжа, Димитър Илиев, Спас Делев