Треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски се изцепи, че футболистите му са най-добрите в света. Македонският наставник на "армейците" се оплака, че много от играчите му не могат да изкарат цял мач. Йовановски обеща, че скоро ЦСКА ще е много силен.

"Много от титулярите не могат да изкарат 90 минути. За мен тези футболисти са най-добрите на света", заяви наставникът на ЦСКА на днешната си пресконференция.

"Преди да дойда в клуба знаех за проблемите. Аз обаче никога не се отказвам. Доскоро имахме много контузени. Не искам да се оправдавам за загубата от Славия, но играчите не бяха спали след срещата с Бешикташ. След излизането от кризата ЦСКА ще е много по-силен и ще играе по-добре", заяви Йовановски.

Македонецът допълни, че е имал специален разговор с футболистите, на който им е казал, че имат два дни, за да му кажат всичките си проблеми.

"Казах им, че до петък вечер трябва да ми кажат кой какво го мъчи - кола, апартамент, пари. И ако не иска да играе, да го знам преди двубоя. За тези проблеми могат да мислят преди и след мачовете, но не и по време на срещите", каза Йовановски.

Той коментира и вчерашния инцидент между двамата италиански футболисти Джузепе Акуаро и Кристиан Тибони, които се сбиха пред стадион "Българска армия". "Те ще бъдат санкционирани финансово, но тези неща не влияят върху определяне на групата за мачовете", заяви Йовановски.

Македонецът не пожела да коментира бившия наставник на ЦСКА Павел Дочев и мнението на Костадин Стоянов, че не е проведена добра лятна подготовка.

"Никога не бих коментирал колега, а и на Костадин Стоянов не му е това работата", каза още треньорът на ЦСКА. /БЛИЦ