Футболният агент Петьо Костадинов-Полковника публикува поредния си критичен материал в сайта prosport.bg.

Ето го без редакторска намеса:

Вероятно ви е втръснало да припомням, че съм офицер на Трета армия. Но тава е факт винаги значим. Особено, когато някой отваря фронт.

Аксиома Костадинов (офицер на Трета армия):  ОТЛИЧНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА НЕЗНАЕЩИЯ СЕ ВПЛИТА МЕЖДУ ПОЗНАТИ ЗА НЕГО ИСТИНИ.

3х500 лв Бонус за мачовете от efbet Лига!

Познати истини. Клубът се казва "Стандарт". Градът Шивачево. Общината Твърдица. Областта Сливен. Спортът е футбол. Годините 2019-а и 2021-ва съществуват в летоброенето. В календара.

Подценената истина е, че един офицер от Трета армия има всички причини на планетата да има приятели и познати по военна линия точно в Шивачево. Да узнае, ако желае, повече от когото и да било. Пожелах.

Министърът на младежта и спорта не е така смел да публикува писмото си до ФИФА и УЕФА, но не можа да излезе от паркетно-котерийната си стилистика да ни занимава с лоши манипулативни внушения. Трогателно е да четеш как се натъкнали на клубове, които не развивали дейност, но били на конгрес на Българския футболен съюз през октомври и гласували. За по-убедително, един трудно четящ е записан на видео. С редактиран текст, който всъщност ще се окаже ръб на старата дървена греда. Преди реновирането на стадиона в Шивачево.

Този от видеото, когото не познавам, твърди, че клубът не развива дейност и не участва в първенствата и турнирите в системата на БФС. Между нас казано, в България футболни турнири, без санкция на БФС са невъзможни. И затваря период, за да е в услуга от 2019 година насам.

Един друг офицер, но от царската армия, казваше някога - "Да, ама не". Дори няма да се занимавам с приятелските конекции на човека от видеото.

Номер 10 е състезател от Шивачево, 22 септември 2021 година.

Прилагам снимки (всички до една) от турнир, с участието на детски отбор на ФК "Стандарт", Шивачево, от 22 СЕПТЕМВРИ 2021 година !!! Турнирът е, разбира се на Българския футболен съюз, неговите структури и партньори.

Тези деца в турнира от 22 септември 2021 година са от Шивачево.

ВЯРВАМ не се съмнявате, че притежавам протокола, с който е излъчен делегат на ФК "Стандарт" за назначения от съда Извънреден конгрес на Българския футболен съюз през октомври. Протокол с имената на присъствалите и техните подписи.

С учебна цел ще обърна внимание на авторите с елитно образование, но без военна подготовка, че сдружение с нестопанска цел може да стори много парични несгоди, но няма как, не е възможно, да ФАЛИРА. А защо? Отваряюте книжките! Конкретно коментирам заглавия свързани с клуба от Шивачево.

ЩАБЪТ НА ТРЕТА АРМИЯ БЕШЕ В СЛИВЕН. АКО ПОЖЕЛАЯ ДА ЗНАМ, ЩЕ ЗНАМ. И В СЛИВЕН.

АСИСТИРАН СЪВЕТ към клубовете от Сливенско, които щели да бъдат солидарни с изключените. Не отивайте на мачове. Така ще бъдете солидарни. Ще ви извадят от първенството при поредни неявявания, но няма къде да ви пратят по-надолу. И ще оцелеете. Само не декларирайте защо го правите. Така ще си запазите приятелствата с организираната група и мястото в системата на българския футбол.

НЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ВОДЕНИ ОТ РЕВОЛЮЦИОННИ ПОРИВИ знаете, че Общинският съвет в Сливен е гласувал десетки хиляди лева подкрепа за конкретен клуб от Областна група Сливен, не за вас. И ако шумите излишно, просто ще бъдете завлечени и употребени, както всички останали, които не пожелаха да чуят, когато предупреждавах.

ГОСПОДИН МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА,

Допускам, че всички културни дейци в борда на Българския спортен тотализатор са в равновесие и установен комфорт от стандарта доходите и меката позицията. Същото очаквам и за експертите от плажа, оглавили национална спортна база. Иска ми се да вярвам, че министърът на културата се е погрижил за нашите творчески настроени от спорта!

ОЧАКВАМ ОТ ВАС ОБАЧЕ, незабавно да си подадете оставката, преди да сте нанесли непосилно дълбоки щети на българския спорт и културата на общуване в него! Знам отлично, че това ще се случи и без оставка. Но поне веднъж направете нещо добро в битието си на народен служител в длъжност на министър.  Инак горят мечтите на хиляди.

Благодаря!

ЗАБЕЛЕЖКА: Всички материали, които притежавам ще изпратя на вниманието на оперативното ръководството на Българския футболен съюз.