Войната между Георги Градев и Александър Томов продължава с пълна сила. Специалистът по спортно право обяви, че ще съди боса на "червените". Причината за това е вчерашното изказване на Томов, който обвини Градев, че се опитва да измъкне милиони левове от клуба по престъпен начин.

Написаното от Градев: "За пореден път чувам лъжецът Лупи да ме клевети, че съм бил искал 320 хил. евро от ЦСКА. Парите се дължат на лицензиран агент, който доведе тези футболисти в ЦСК, като "свободни агенти" и вече спечели всичките 4 дела на първа инстанция. Тази сума е включена в договора между "Лира" и "Титан" за ЦСКА, като "Лира" и "Титан" са се съгласили да станат съдлъжници. Освен това юристът на ЦСКА не е оспорил исковете на агента на първа инстанция нито по основание, нито по размер!

НЕКА ЛЪЖЕЦЪТ ДА ПОКАЖЕ ДОГОВОРИТЕ И РЕШЕНИЯТА!

Тази кампания на Лупи е с единствената цел да повлияе на решенията, които АСБФС предстои да вземе по тези 4 казуса всеки момент!

ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕТОДИ!".


Градев също така твърди, че ЦСКА е изправен пред риск от имуществена санкция и отнемане на точки от ФИФА заради дълг към мениджърката Мадам Ба. Адвокатът излезе с публикация в своята страница във "Фейсбук", към която приложи документ:

"Лупи отново поставя ЦСКА пред риск от имуществена санкция и отнемане на точки от ФИФА заради дълг към Мадам Ба. ФИФА ще наложи санкции на ЦСКА на 10 март, ако дългът не се плати до 25 февруари".

_________________.jpg