Контролата между Миньор (Перник) и 11-ия в румънското първенство Газ Метан беше прекратена при резултат 0:0 15-ина минути преди края. Причината беше сериозната градушка, която се изсипа над терена в Сиде. Около 5 минути мач не се игра, след което обаче играчите се върнаха на терена и доиграха срещата.

Двубоят не блестеше с много футболни достойнства заради лошото време, което максимално затрудни футболистите и на двата отбора. "Жълто-черните" от Перник пропуснаха да открият резултат още във 2-ата минута. Тогава Траянов изведе Брахими сам срещу вратаря Плеска, но Фарес стреля на сантиметри от страничната греда. Малко след това пък румънците удариха гредата на вратата на Чворович след удар на Петре.

В 31-ата минута каращият проби в Миньор Бенрамдан се пребори с двама защитници на Газ Метан в наказателното поле и върна топката към Том, който нанесе много силен удар от около 20 метра право в ръцете на вратаря.

В 40-ата пък гол на Миньор не беше зачетен заради засада. След двойно подаване между Бибишков и Бумела, последният изскочи сам срещу вратаря и отбеляза, но се оказа, че е бил в засада.

През втората част двата отбора трудно стигаха до голови положения. Единственото чисто такова се откри пред румънския тим, но резервният вратар на Миньор Николай Банков не позволи да бъде преодолян от озовал се сам срещу него играч на съперника.

Съставът на Миньор: Чворович (39-Банков), В. Василев (87-Хаджиев), Христозов (81-Михов), Стойчев (57-Марков), Бумела (83-Тодоров), Брахими (46-Окечукво), М. Василев (62-Ариби), Траянов (72-Илиев), Том (69-Стоянов), Бенрамдан (76-Павлов), Бибишков (66-Иванов)