ЦСКА обяви на официалния си сайт грандиозни промени. Подменено е цялото ръководно тяло на клуба. Освен това беше потвърдена информацията на БЛИЦ, че Стойчо Младенов е новият треньор на „армейците", и че Стойчо Стоилов е аут. 

С длъжностите си се разделят изпълнителният директор Пламен Марков, главният мениджър Стойчо Стоилов, пресаташето Владислав Василев, старши треньорът Любослав Пенев и неговият екип.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Длъжностите Спортен директор, Технически директор и Главен мениджър се закриват, а дейността им ще се аутсорсва от голяма немска компания. Алън Пардю става съветник на акционерите по футболни въпроси.

Новият старши треньор на ЦСКА ще бъде Стойчо Младенов, който ще поеме поста заедно със своя щаб. Занапред изпълнителен директор ще бъде Филип Филипов.

Припомняме, че на 20 юли БЛИЦ информира за задаващите се промени при "червените". Гриша Ганчев е извикал на спешна среща сина си Данаил заради случващото се в клуба, като още тогава най-четената агенция написа, че Стойчо Младенов е пред завръщане на "Армията".

Efbet Лига - сезон 2021/2022