ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Младежкият национал Мартин Стойчев се превръща в най-актуалното име на трансферния пазар в България. Три от грандовете в родния футбол проявяват интерес към 19-годишния десен бек.

Играчът на Септември е следен изкъсо от Левски, Локомотив (Пловдив) и ЦСКА. Стойчев в момента лекува контузия на рамото, която получи при нулевото равенство срещу „сините“ на 17 октомври, но ще е готов за пълноценни тренировки на старта зимната подготовка.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Септември няма никакво намерение да пусне талантливия младок без трансферна сума. За момента това изважда Левски от битката за подписа му, но при финализиране на сделката за продажба на клуба нещата ще се променят. Локомотив (Пловдив) и ЦСКА имат финансовата възможност да платят за Мартин Стойчев, който според специализирания сайт „Transfermarkt” е оценен на 200 000 евро.

От началото на сезона в efbet Лигата футболистът на Септември е взел участие в 13 мача, в които се е отличил с една асистенция. Негов плюс е, че може да бъде ползван успешно и като ляв бек и дефанзивен полузащитник.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК