Звездата на Локомотив (София) Емил Гъргоров категорично обяви, че няма да се върне в ЦСКА, ако Александър Томов е на "Армията". "Железничарите" вчера направиха 0:0 с Лудогорец, а следващата им среща от първата шестица е срещу "червените" - в понеделник от 20:00 часа на "Армията". Както е известно, Гъргоров има договор с Локо (Сф) до края на сезона и на този етап не е ясно къде ще продължи. Гъргоров не изключи възможността да се върне в ЦСКА, ако ситуацията в клуба се нормализира и получи предложение.

"Не мога да кажа дали бих се върнал в ЦСКА. Първо трябва някой да ме поиска. За момента мисля само за Локомотив (София). Не знам защо все за ЦСКА ме питат. Може и да остана в Локомотив, рано е да се каже", коментира Гъргоров в Пресклуб "България", където беше награден за Футболист на 24-ия кръг в "А" група.

Бадема е категоричен, че не би работил по никакъв повод с вече бившия главен акционер в ЦСКА Александър Томов. "Никога не бих се върнал в ЦСКА, ако Томов е там. С него няма какво да си кажем повече. Със Стойчо Младенов сме в нормални отношения. Имаше искри между нас, но след това се видяхме и поговорихме", обясни Гъргоров.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015