Италианският бранител Фабрицио Грило, който взима една от най-високите заплати в ЦСКА, ще остане в отбора и през новия сезон, след като не се е разбрал с ръководството на клуба за разтрогване на договора му.

Интерес към защитника са проявили два отбора от италианската Серия “Б”, но от ЦСКА са поискали трансферна сума за него. Самият Грило пък е настоял да поличи последните си 2 заплати, както и премиите, след което да си тръгне като свободен агент.

Въпреки взаимното желание за раздяла, позициите между двете страни дори не са се доближили. Изтече срокът, който беше поставил за трансфер един италиански клуб, но от ЦСКА дори не отговориха. Българите не искат да пуснат Грило без пари, а италианците не са склонни да плащат за футболиста. При това положение той трябва да остане в ЦСКА и да се присъедини към подготовката на тима в Холандия”, заяви пред “Меридиан Мач” мениджърът Мариано Бидзари, който трябваше да търси нов клуб на Грило.

Трудно е да се повярва, че Милен Радуканов ще склони да приеме Грило в тима, тъй като на неговия пост разполага с Румен Трифонов и Адемар, а и освен това наставникът няма никакво доверие на италианеца. /БЛИЦ