Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, беше привикан в Главна дирекция "Национална полиция" в София, съобщава "Спортал".

Точно в 13:00 часа шефът на "червените" дойде за разпит, като на място го чакаше адвокатът на клуба Станислав Трендафилов. Час по-рано се появи синът на бизнесмена - Дани Ганчев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

“Няма какво да коментирам, сезонът започва”, пък заяви адвокат Трендафилов. Към 13:05 часа се появи и Гриша Ганчев, който също беше видимо в добро настроение, поздрави журналистите и обяви: "Вие как сте, аз съм много добре", след което влезе в сградата.

Един час по-късно бизнесменът си тръгна мигновено без да обели и дума, а същото стори и адвокат Трендафилов, като двамата потеглиха с два различни автомобила.

Според "Спортал" Гриша Ганчев и Дани Ганчев са били разпитвани по сигнал за черно тото. Става въпрос за четири мача с участието на ЦСКА от efbet Лига през сезон 2019/2020 година.

Въпросните сблъсъци са гостуванията на “червените” във Велико Търново на Етър, във Варна на Черно море и във Враца на Ботев, както и домакинството на столичани срещу Славия през есента на 2019 година. Четирите двубоя са последователни и са между 14-ия и 17-ия кръг на първенството, като "червените" печелят всичките без да допуснат гол в своята врата. Все още няма информация откъде е подаден сигнала за въпросните мачове, които са се играли преди 31 месеца.