"От много места ни търсиха да дадем мача, да им легнем на Царско село, да им пуснем, това нямаше как да стане“, шокира треньорът на Витоша Асен Букарев. „Тигрите“ обаче все пак загубиха с 0:1 двубоя, а това даде шансове на Царско село да се спаси от битката за изпадане при спечелването на само още 1 точка.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Ще играем феърплей и срещу Етър. Приятелски обаждания, да ги пуснем от симпатии, чисто по съседски“, продължи той. Букарев коментира и тежката ситуация преди двубоя, който бе отложен от вчера. Както е известно, четирима играчи и масажист дадоха положителен резултат на бързите тестове преди мача за COVID-19. По-късно обаче стана ясно, че в Бистрица няма заразени след задължителните PCR тестове. Въпреки това срещата бе отложена за днес.

„Медиите подходиха некоректно към случая с нашите играчи. Можеше да се тиражира, че има съмнения за коронавирус, а не огнище на зараза, след като очакваме реалните резултати. Ние чакахме, не тренирахме, до последно футболистите не бяха на стадиона. Поредната паника, не знам кой иска да я създава, но не е нормална ситуация“, отсече Букарев.