Най-силното попълнение на Левски за новото първенство може да се окаже, че вече е част от клуба, пише в. “Меридиан Мач”. Информациите, че навършващия 43-години след два месеца и половина Любослав Пенев възнамерява да се картотекира като футболист за новия сезон, провокират и “сините” за действия в тази насока.

Емил Велев е батко на бившия голмайстор на Валенсия и Атлетико (Мадрид) със своите 47 години, но големият коз на клуба от “Герена” е спортно-техническият директор Даниел Боримиров. След като бе обявена новината за намерението на треньора на ЦСКА, в лагера на шампионите ежедневно атакуват бронзовия медалист от САЩ`94 с подхвърляния, че той също трябва да обуе футболните обувки. Борето навърши 39 години на 15 януари и демонстрира отлична форма в мачовете на ветераните.
 
Той често се включва в тренировките на досегашните си съотборници и самият Велев на няколко пъти е признавал, че без проблеми може да издържи едно полувреме дори в мачове от евротурнирите. Боримиров се отказа от активна състезателна дейност едва преди година, при това без да е получавал сериозна контузия. След решението на Батков да освободи Наско Сираков и Станимир Стоилов и да назначи Велислав Вуцов за треньор, лидерът на тима получи предложение да стане директор по спортно-техническите въпроси. Като такъв изведе Левски до първата титла без Сираков от 30 години насам./БЛИЦ