Проблемите в съблекалнята на ЦСКА станаха с един повече след мача с Монтана в Своге, завършил 1:1. Още на полувремето Елиот Гранден заявил на треньорите, че не иска да играе повече, което вбесило Адалберт Зафиров. Както е известно, и Даниел Панку вече съобщи, че напуска "Армията".

Временният наставник на "червените" веднага смени французина с Николай Манчев. Докато се играеше втората част на двубоя обаче, Гранден бе седнал на пейка пред съблекалнята на отбора и бе видимо незаинтересован от събитията на терена. Пред него стоеше огромен куфар, което веднага даде повод на зрителите да заключат, че това може да се окаже последният мач на нападателя с фланелката на "армейците".

На път към стадиона на Спортист Гранден гледал невярващо, докато рейсът маневрирал между жп линиите по река Искър в Своге. Французинът цъкал шокиран от неприветливата гледка и около Илиянци на излизане от София.

"Елиот изглеждаше като ударен с мокър парцал от всичко това. Той взе да нарежда нещо на френски, когато автобусът ни на няколко пъти попадна в зейналите огромни дупки на шосето по дефилето на път за Своге", коментираха пред "Тема спорт" футболисти на ЦСКА.

От идването си в ЦСКА Гранден записа участия в 4 шампионатни срещи, в които вкара 1 гол - при победата с 4:1 над Спортист (Своге). Французинът бе титуляр срещу Берое при загубата с 0:1 на 1/4-финалите за Купата на България. /БЛИЦ