Лидерът в "А" група Литекс също желае да привлече в редиците си Йордан Тодоров, разбра БЛИЦ. Опитният футболист е ненужен на румънския треньор на ЦСКА Йоан Андоне и по всичко личи, че "армейците" се разделят с него. Още преди дни спорният директор на "червените" Атанас Караиванов заяви пред БЛИЦ, че Данчо Тодоров няма да остане в отбора.

29-годишният десен халф-бек обаче по всяка вероятност ще отреже мераците на "оранжевите" и ще предпочете Славия. Както е известно, Вили Вуцов също напира за Тодоров. БЛИЦ научи още, че Данчо е имал среща с боса на "белите" Венци Стефанов и двамата бързо се разбрали. Остава ръководството на най-стария столичен клуб да постигне споразумение с колегите си от ЦСКА и сделката да бъде финализирана още в близките дни.

Утре в 16 часа от стадион "Българска армия" "червените" заминават за Свиленград, където ще проведат последния си етап от зимната подготовка. На този етап играчите на Йоан Андоне имат предвидена само една контрола, която ще е срещу местния тим - на 19 февруари.

Румънският треньор се прибира утре от Букурещ и трябва да обяви групата от футболисти, която ще замине за Свиленград. В Белек тя беше от 32-ма състезатели, а сега очакванията са да бъде редуцирана. След края на лагера в Турция Даниел Панку се прибра в родината си, същото направи и френският офанзивен футболист Елиот Гранден, но те ще се приберат навреме, за да отпътуват утре с останалите си съотборници към южния град. /БЛИЦ