Аржентинският Сан Лоренсо е поредният отбор, който се нареди на опашката за нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо. Информацията за това беше споделена в социалните мрежи от сайтове приближени до „Ел Циклон“, както е прякорът на тима.

Източникът съобщава още, че същински преговори към момента няма нито с ръководството на „червените“, нито с агента на еквадореца – Ернан Банято.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Аржентинският отбор, който е известен като любимия тим на папа Франциск, носи още няколко звучни прякора като “светците“, „гарваните“ и „матадорите“.

В момента Сан Лоренсо е в средата на класирането на аржентинския елит, като в четирите си изиграни мача от настоящия дял на сезона има три равенства и една победа. Тимът от столицата Буенос Айрес е отбелязал неособено впечатляващ брой попадения – шест. Именно Кайседо може да е решението на проблемите в завършващата част на атаката.

Както е известно, през зимата интерес към Жорди Кайседо имаше от страна на аржентинския гранд Ривър Плейт, който обаче беше отказан от поисканите тогава от ЦСКА 5 милиона долара.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022