Трансферна цел №1 на ЦСКА през зимата се очаква да подпише днес. Отборът се прибра от първия лагер в Турция в неделя късно вечерта. Треньорът Миодраг Йешич и собствениците днес ще имат среща за селекцията. На нея ще стане окончателно ясно и кои няма да пътуват с тима за втория лагер. Сред потенциалните нежелани от Йешич са част от юношите, Костадин Стоянов, Илиас Кириакидис и още двама.

Уругвайският халф Игнасио Варела призна, че очаква да парафира с ЦСКА. "Утре (б.р.-днес) трябва да подпиша. Това ще стане в офисите на Палермо. Все още съм в Италия и не знам дали ще пристигна в София в понеделник. До края на деня ще е ясно кога ще се присъединя към ЦСКА", каза Варела.

Не е тайна, че уругваецът е трансферна цел №1 на “армейците” и сагата се проточи почти цялата зима. Футболистът изкара есенния дял от сезона под наем в “Ботев” (Враца). Ангажирането на Варела стана особено наложително след контузията на бразилеца Марсиньо. Варела може да играе еднакво добре и като дясно, и като ляво крило.

“Аз го харесах. За техниката му няма смисъл да говорим, има я в изобилие. Млад футболист е, което също е важно. Мисля, че ще играе при нас, на 90 процента сме се разбрали”, заяви спортния директор Аспарух Никодимов по повод трансфера на Варела./БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ