Решение на ръководството на ЦСКА отново стана причина за недоволство в съблекалнята. Голяма част от футболистите са на нож срещу съотборник заради действията на собствениците.

Става въпрос за Мишел Платини, който за пореден път беше помилван от босовете. Припомняме, че те му позволиха да замине с няколко дни по-рано за коледната ваканция въпреки заповед на Стойчо Младенов. След издънката срещу Локомотив София в последния есенен кръг Екзекутора на Ливърпул нареди всички чужденци да останат и за реванша за Купата на България срещу Чавдар Етрополе. Платини обаче офейка без да получи разрешение...от треньорите. Още тогава част от играчите изразиха недоволство заради поредното своеволие на футболиста, който не се съобразява с наставниците си, а получава позволение директно от ръководството.

Очакваше се заради постъпката бразилецът да бъде глобен с 30 процента от заплатата си. Това решение беше съобщено на футболистите в съблекалнята, но за да им замажат очите. Санкция няма да има, а Платини е получил единствено устно порицание./БЛИЦ