4.jpgГоляма драма настана в Миньор заради информацията, че Йордан Тодоров е празнувал с играчи на Локо (Пд) след отпадането на тима си от турнира за Купата на България. Както е известно, Данчо е приятел с всички от "Лаута", където игра преди време. Папарак на podtepeto засне празнуващите в пловдивска дискотека.

Ля се уиски, водка, вино и бира. Йордан Тодоров изглеждаше смирен и кротък като пионерче на фона на разцепващите се Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Евертон Джилио- Том, Габор Ерош, Самир Бенжалюн и Базил Де Карвальо. Юнес дори се опита да свали дънките си пред една от танцьорките в заведението, пише пловдивският сайт. Отстрани наблюдаваше пресният татко Дани Кики, който всячески се стараеше да не се поддава на изкушенията.

"Смърфовете" хвърляха салфетки, а танцьорките подивяха при вида на разпускащите футболисти и само дето не се качиха на вратовете им.

На друго сепаре с приятели се забавляваше нападателят на ЦСКА Дормушали Саидходжа. Муши явно го е ударил на коледна ваканция и щрака здраво с пръсти. /БЛИЦ

3_1.jpg

6.jpg

6_1.jpg

5.jpg