Голяма част от футболистите на Локомотив (Пловдив) отпразнуваха отстраняването на Миньор от турнира за Купата на България и успешния край на есенния полусезон за "смърфовете".

Няколко от българските играчи в състава също се отдадоха на заслужен празник. С футболистите на Локо (Пд) беше и настоящият играч на Миньор Йордан Тодоров. Пловдивчанинът купонясва загубата на "жълто-черните" с бившите си съотборници от Локо, пише zapernik.com. Данчо беше без съпругата си Елена. Както е известно, все по-упорито се говори, че двамата вече не са заедно.

Сред веселяците бяха обичайните заподозрени Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Евертон Джилио-Том, Габор Ерош, Самир Бенжелюн и други. Купонът уважи и перлата на "смърфовете" Базил Де Карвальо, който бе придружаван от група приятели.

БЛИЦ се свърза с треньора на Миньор Стойчо Стоев, който остана учуден от информацията, че Йордан Тодоров е купонясвал с играчи на Локо (Пд).

"Не мога да коментирам преди да разговарям с него. След мача ме помоли да остане в Пловдив, разреших му. По-късно днес ще се видим на тренировката. Може случайно да се е засякъл с бившите си съотборници", заяви Стоев пред БЛИЦ.

Спецът добави, че Тодоров има договор с Миньор до края на сезона. "Разбрали сме се, че ако получи добра оферта през зимата, няма да му правим спънки", каза още Стойчо Стоев.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ