Тиаго Родригес вече има предварително споразумение с клуб от Азия, разбра БЛИЦ. Още през март, както и в края на април първи писахме, че отбор от Саудитска Арабия проявява сериозен интерес към португалеца. Преди десетина дни информирахме, че арабите са отправили втора оферта, която е с далеч по-добри финансови параметри от първата.

Последните новини гласят, че разговорите са приключили благоприятно и Тиаго даже има подписан предварителен договор, който ще стане официален след края на сезона, когато той ще премине през задължителните медицински прегледи.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Поради тази причина Родригес няма да играе редовно в мачовете на ЦСКА до края на сезона. „Червените“ ще го използват най-вече в сряда срещу Лудогорец за първенство, както и следващата седмица, когато на 19 май е финалът за Купата на България срещу Арда.

Тиаго пристигна в ЦСКА през лятото на 2017 година и оттогава има изиграни 114 шампионатни мача. Със следващия той ще се превърне в чужденеца, записал най-много двубои в първенството за „червените“.
Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството