Сръбският защитник на ЦСКА Ненад Настич е един от футболистите, които ще се явят утре на Арбитраж за разтрогване на договора си с клуба. Бранителят се осмели да говори пред БЛИЦ.
“Г-н Александър Томов не спря да ме лъже. Вече ми писна! Дължи ми 4 заплати и 2 премии. Не искам да казвам размера на цялата сума. Нека това си остане за мен. Томов постоянно ме финтираше. Не само мен, но и други момчета от отбора. Той е интелигентен човек, което му помага да е изключително хитър. И да лъже подобаващо. Питам се - не му ли е неудобно?! В началото, като дойдох, си казах: “А, случих на шеф. Внимателен, добър господин, загрижен за отбора". Но после набързо ми стана ясно за какво иде реч. Вижте, аз не бях титуляр в ЦСКА заради двете ми контузии. Ала въпреки това не бива така Томов да ме финтира, все едно сме на терена. Всеки би трябвало да си получи договореното, нали? Независимо дали си капитан, голмайстор или последна резерва. Жалко, че ЦСКА тръгна рязко надолу. Колективът е страхотен. За публиката ви просто нямам думи. Този, Дучето, е голяма работа. Как ги организира тия момчета, каква обстановка правят. Има вероятност да премина в румънския Васлуй, където вече бях на проби. Съществува интерес към мен и от още два чуждестранни отбора. Аз на Арбитража няма да дойда, но ще ме представлява човек, тъй като в момента съм си в Сърбия”, заяви Настич.

На  Арбитража утре се явяват още играчи на ЦСКА - Да Коща, който е пред трансфер в Левски, Морац, Ланзаат. Евгени Йорданов почти сигурно ще оттегли молбата си, макар че още не е получил парите, които му дължат./БЛИЦ