Футболистите на ЦСКА вече не издържат на безпаричието, тъй като клубното ръководството в лицето на "Тита" продължава да бави заплатите им. Титулярният вратар Томаш Черни проплака от липсата на финанси, като изрази мнение, че се надява час по-скоро шефовете да се издължат на играчите. Черни обаче се страхува много-много да говори по темата, тъй като може да си навлече неприятности.

Чешкият страж е радостен от постигнатото през пролетния полусезон и най-вече от участието, което ЦСКА си осигури в Лига Европа. Черни е един от играчите с най-много изиграни минути в "А" група за този сезон, като може би ще бъде и единственият чужденец в състава на "червените" за последния мач срещу Локомотив (София) утре от 18:00 часа.

"Има проблем със заплатите. Не искам да казвам точно колко възнаграждения имам да получавам, тъй като това може да ми докара проблеми", споделя пред "Тема спорт" Черни.

"Радвам се, че затвърдихме третото място, което ни дава право да участваме в Лига Европа. Имам договор с ЦСКА за още 1 година и ако клубът иска да остана тук, ще го направя. Не съм чувал да е проявяван интерес от друг отбор към мен. Оставам и за последния мач срещу Локомотив (София)", допълва чешкият вратар.

"Имахме най-различни проблеми през това първенство. Есента загубихме доста точки, което ни затрудни в борбата за титлата. През пролетта обаче се представихме добре. Ако не се лъжа, ние сме отборът с най-много точки през втория полусезон. Първата част на първенството беше по-успешна за мен, отколкото втората", споделя още 28-годишният Томаш Черни.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ