Сръбският халф на ЦСКА Неманя Милисавлевич даде напътствия на сънародниците си от Партизан преди двубоя от третия предварителен кръг на Шампионската лига с Лудогорец. Тимът от Разград излиза в сряда от 21 часа срещу "гробарите в първи мач.

„Следя внимателно това, което се пише в сръбските и българските медии и съм убеден, че през тази година Партизан има много по-добри шансове да преодолеят Лудогорец“, заяви Немаянпред сръбското издание „Спорт“.

„Отборът от Разград имаше лош старт на сезона, бледо сравнение с изминалата година. Те загубиха от дебютанти в българския шампионат, а след това измъкнаха реми от Дюделанж, а след това отново равенство във Варна срещу Черно море. Те имат проблеми и е ясно като бял ден“, допълни Милисавлевич.

„С оглед на инвестициите, направени в Лудогорец, ако не продължат напред, това ще бъде равносилно на бедствие. За тях участието в Европа е много важно, с оглед на инвестициите“, заяви още сърбинът

„Лудогорец има големи индивидуалности, но когато играят под напрежение в мачовете, които не започват добре за тях, стават уязвими. Според мен Партизан има по-големи шансове“, уточни футболистът на ЦСКА.

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите