Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Скандали назряват в ЦСКА заради безпаричието, което е налегнало "червените". БЛИЦ разбра, че днес на футболистите са били преведени само по една заплата. Играчите очаквали да получат възнагражденията си за цели 4 месеца и останали безкрайно разочаровани. 

Наскоро босът Димитър Борисов обещал пред "армейците", че до края на лагера в Боровец ще им бъде изчистено всичко за изминалия сезон. Това обаче така и не се случи. Както е известно, подготовката на ЦСКА в планинския курорт приключва днес. Утре сутринта Стойчо Младенов и възпитаниците му се завръщат в София, като направо ще се явят в комплекс "Царско село". Там от 11:00 часа "червените" излизат в контрола срещу руския Торпедо (Москва).

"Ръководството пак ни излъга! Димитър Борисов обеща да ни плати всичко, а ни даде само по една заплата. Явно има финансови проблеми, след като босовете не успяха да платят лагера в Холандия и сега ще отиваме в някаква гора в Турция", изрази негодуванието си БЛИЦ играч на "армейците", обяснимо пожелал анонимност.

Част от футболистите възнамерявали да бойкотират някоя от следващите тренировки. Лошото обаче било, че някои от играчите били приближени на "Титан" и не смеели да се опълчат срещу шефовете си.

Треньорът Стойчо Младенов засега успявал някак си да запази колектива при "червените". Младенов опитвал всячески да разведрява обстановката по време на заниманията и правел така, че избраниците му да не мислят за дължимите им заплати, поне докато тренират.