Двама от чужденците на ЦСКА Уилям Тиеро и Руи Мигел са на път да направят огромен скандал, научи БЛИЦ. Футболистите са алармирали своите мениджъри заради крайната мярка на дисциплина от страна на ръководството. Както е известно, шефовете на "Титан" вчера обраха всички телефони и преносими компютри на играчите преди отборът да бъде ескортиран до таен лагер в Правец.

Двамата беснеели вчера на "Армията" и заплашили, че ще си тръгнат от отбора. Те отказали да се разделят с GSM-ите си, което им коствало изваждане от групата. Тиеро и Руи Мигел веднага потърсили агентите си, като са категорични, че ако трябва ще отнесат случая до УЕФА. Играчите използвали като обяснение, че ръководството е нарушило човешките им права. Те недоумявали как така в професионален клуб може да се случи подобно нещо.

“Когато се случва подобно нещо с чужденци, винаги е много опасно, защото те са малко по-различен случай от българските. Винаги могат да се оплачат на УЕФА и клубът да понесе сериозни санкции”, обяви човек, запознат със случая./БЛИЦ