Мобилните телефони и лаптопите на всички играчи от ЦСКА бяха събрани преди отпътуването на отбора за Правец, разбра БЛИЦ. Там тимът ще остане на лагер до четвъртък, когато е първият мач с ТНС (Уелс). Към футболистите бяха прикрепени четирима бодигардове. Охранителите ще пазят играчите по време на престоя им в родния град на Тодор Живков.
 
“Армейците” са тотално изолирани от света с една-единствена цел - да се концентрират само и единствено върху предстоящия двубой, който е решителен за влизане в групите на Лига Европа.

Новият треньор на ЦСКА Гьоре Йовановски пък ще проведе утре първа тренировка с футболистите. Заниманието тази вечер ще бъде водено от асистента Милен Радуканов.

Нападателят Руи Мигел не е с "армейците" в Правец, тъй като бе изваден от групата след скандал, информира btv. Португалецът отказал да се раздели с gsm-а си и си тръгнал от Борисовата градина с личния си автомобил. Играчът скоро стана татко и искал да поддържа връзка със семейството си. Заради действието си Руи Мигел ще отнесе солена глоба, като не е изключено да бъде изгонен от клуба, тъй като и без това не се нрави с действията си./БЛИЦ