ЦСКА почете паметта на трагично загиналия талант от школата на Дунав (Русе) Венци Георгиев, който беше убит от мълния през август миналата година. Момчето, което симпатизираше на "червените", загуби живота си едва 11-годишен. Венци загина нелепо по време на тренировка на стадиона в Русе, където беше поставена паметна плоча.

Футболистите на ЦСКА поднесоха венец на мястото и сведоха глава, почитайки паметта на момчето преди тренировката си в Русе, която бе последна от подготовката за днешния мач с Лудогорец (от 19:30 часа). Моментът за "армейците" стана още по-емоционален, като те логично се натъжиха при разговора с бащата и сестрата на трагично загиналия талант.  

"Почетохме паметта на малкия Венци. Преди тренировката ни в Русе футболисти и треньори поднесоха венец пред плочата на починалия в следствие от мълния Венцеслав Георгиев, който беше фен на ЦСКА. Срещнаха се с баща му и сестра му и се опитаха да вдъхнат кураж, въпреки непреодолимата им болка. #ЕдинОтНасЗавина", написаха "червените" към публикацията в официалната страница на клуба във "Фейсбук".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!