Новото попълнение на ЦСКА 1948 Пиер-Даниел Н'гуинда сподели любопитни подробности около своята кариера, като призна, че е доволен от трансфера си от Льо Ман в бронзовия медалист от efbet Лига.

"Това е огромна стъпка за мен и моето развитие. През изминалия сезон бях в Льо Ман и играх във всеки опит, като натрупах много опит. Отвори се тази възможност и не бе трудно за мен да взема това решение. Това е първият клуб извън Франция, за който ще играя. В началото на кариерата ми играех като нападател, но сега се чувствам като десен бек. Бях 10 години в академията на Монако и бях съотборник с много добри играчи – Килиан Мбапе, Бернардо Силва и Фалкао", заяви той.

"Взех много ценни съвети от тях и това ми помага сега. Да бъда честен, не знаех много неща за България. Имам двама приятели тук и те ми разказаха някои неща за страната. Харесва ми как бях посрещнат. Говорих с треньора и разбрах неговата визия. Тъкмо пристигнах, но вече трябва да започна да се подготвям", добави новото попълнение на ЦСКА 1948.