ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Бивш футболист на Ливърпул е бил предложен на „Левски“. Става въпрос за Милан Йованович, който за последно е играл в Андерлехт, но договорът му е изтекъл, пише „Труд“. В момента футболистът тренира в Нови Сад и очаква оферти. Чрез своите мениджъри Йованович иска 500 хиляди евро на сезон плюс бонуси. Сумата е доста висока за „А“ група, но „Левски“ може да го спазари за 250 хиляди евро. Милан Йованович е роден на 18 април 1981 година, играе за Войводина, Шахтьор Донецк, Локомотив Москва, Стандард Лиеж, Ливърпул и Андерлехт. Нападателят има 116 мача и 52 гола за Стандард Лиеж, изиграва десетина двубоя за Ливърпул.

Както е известно, в „Левски“ все още умуват за привличането на европейския шампион с Гърция Юркас Сейтаридис. В София вече е хърватският вратар Горан Блажевич, който ще преговаря за трансфер на „Герена“.

„Сините“ започнаха да стягат спешна селекция пред седмицата след публичното недоволство на Славиша Йоканович заради липсата на футболисти. За няколко дни бяха привлечени Мирослав Иванов и Димитър Макриев.