Треньорът на "Левски" Илиан Илиев със сигурност ще направи няколко промени в титулярния състав на своя тим за мача с Черно море, който е на 30 март (събота) от 15:00 час на "Тича". Двубоят срещу водения от Георги Иванов отбор е решаващ за амбициите на „сините” да се борят за шампионската титла през този сезон.

Евентуална грешна стъпка на "Тича" може да означава край на мечтите на „синя” България да види титла през този сезон. Затова треньорът на "Левски" Илиан Илиев трескаво мисли кои футболисти ще му свършат работа на тежкия терен във Варна, пише "7 дни спорт". Тревното покритие на "Тича" винаги е било причина противниковите отбори да се оплакват от него. Последните слаби изяви на Кристовао Рамос със сигурност ще му костват титулярното място за двубоя във Варна. Не случайно и след срещната на върха в "Левски" стана ясно, че той е с последно предупреждение. Неговото място в стартовата единайсеторка пък ще бъде заето от словенеца Рене Михелич. Халфът се понрави с изявите си в контролата със Славия (4:0), а с всеки изминал мач показва, че адаптацията в отбора върви по план. За разлика от мача за Купата срещу Литекс словенецът лесно преодоляваше отбраната на „белите” в приятелския двубой.

В атаката на тима ще се завърне Базил де Карвальо. Нападателят пропусна мача с Монтана (0:0) заради наказание, а отсъствието му рефлектира върху головата мощ на „сините”, тъй като португалецът Жоао Силва за пореден път доказа, че изявите му са много непостоянни.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ