Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след нулевото равенство със Септември. Той отчете грешките на своя тим, но не пропусна да нападне рефера Димитър Димитров и призова съдиите повече да не се превръщат в главни действащи лица.

"Трябва да внимаваме, когато свирят съдии на това ниво. Тук са главни действащи лица. Червеният картон може да се поспори. За моя жълт картон - чист корнер, той дава аут. Тези хора искат да са главни действащи лица, но не могат. ", заяви Илиев пред Диема Спорт и продължи към анализа си за мача.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Като цяло ви казах нелош мач за нас откъм постановка на терена, естествено, пропуските натежават, но и това го има във футбола. Първото полувреме имахме чисти ситуации, не е само дузпата. Като създадени ситуации имахме повече. Бяхме по-добрия отбор. Септември не можаха да играят техния футбол, което беше плод на нашия дефанзивен план.

Успяхме да ги принудим да играят по нашия начин. С изгонването малко се прибрахме, което е нормално. Съжалявам, че не успяхме да отбележим и да вземем трите точки, но трябва да вземем поуките от този мач. Някой път подхождаме по-нервно в някои ситуации, но да не влизаме в тази тема. Имаме кратко време до мача с Хебър, трябва да се подготвим", каза треньорът на "моряците". 

Прибрахме се по-назад и не успяхме да използваме пространствата, но така се случи. Планът за запълването на празнината след Евгений Сердюк е да се подготви не само Исмаил Иса, а и другите атакуващи играчи. Няма да е същият човек с тези качества, но трябва да търсим варианти. Ако има вариант с добър играч, също може да се подсилим в атака, а и в защита, защото имаме контузени", сподели още Илиев. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК