Старши треньорът на Берое Илиан Илиев остана разчораван от съдийството след равенството 2:2 при гостуването на Калиакра в срещата от 21-ия кръг на родната „А” група.

"Съжалявам, че изпуснахме победата и най-вече за усилията, които хвърлиха момчетата ми, тъй като си изиграхме добре тактически двубоя, вкарахме си попаденията, но така е, понякога. Нямаше как да не се приберем във фаза защита, след като водихме в края на срещата и при всички тези изритани в предни позиции топки отстрана на Калиакра. Имахме обаче няколко добри положения след контраатаки, които ако бяхме реализирали, нямаше да имаме проблеми. Вместо това допуснахме попадение от статично положение. При тези ситуации винаги има риск. Реферите обаче определено не се справиха със срещата, а мачът бе между два отбора, които се стремяха да играят футбол, а не да се ритат по-терена", заяви след мача Илиев.

"При първото попадение нямаше никакъв корнер, а как го видя страничния рефер това положение от 60 метра никой не разбра. Хубаво си го бяха наказали този съдия (Станислав Ставрев), но не искам да коментирам сега това, тъй като срещата беше в ръцете ни, а ние я изпуснахме. Нека Съдийската комисия прецени дали трябва да му се гласува доверие на този рефер така, както ние решаваме дали да пуснем определен състезател в мач срещу Левски, да речем. Тъй като щом той не се справи с този лек за ръководене мач, какво остава в по-напрегнат двубой", допълни специалистът. /БЛИЦ