Треньорът на Берое Илиан Илиев днес за пореден път ще уведоми ръководството на клуба, че иска да напусне. БЛИЦ разбра, че спецът има уговорена среща с босовете в 17:00 часа на стадиона под Аязмото.

Илиев се беше прибрал в родния си град Варна за уикенда, но днес се завръща в Стара Загора. Наставникът дори не смята да води тренировката тази вечер, като продължава да твърди, че е редно най-после да напусне, тъй като това е най-доброто за Берое в този труден момент. Тимът от Стара Загора се представя трагично от началото на сезона и записа 7 поредни загуби до момента. Илиев твърдял, че е важно да влезе нов човек в съблекалнята, тъй като от неговия опит като футболист добре знаел, че това водело до пложителни промени, най-вече в мисленето на играчите.

В петък Берое отстъпи с 2:4 при гостуването на Локомотив (Пловдив), а вечерта Илиев е бил с жена си и двете си деца. Тогава съпругата на треньора имала рожден ден, но в семейството изобщо не им било до празнуване.

Възможно е ръководството на Берое за пореден път да разубеди Илиев и да го навие да остане. Ако това се случи, треньорът ще настоява да бъдат изгонени няколко от футболистите, които смятал, че го бойкотират.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ