Илиан Илиев говори след равенството на Черно море с Лудогорец в Разград. Той сподели, че отборът му не е рискувал достатъчно, когато е останал с човек повече.

“Важното е, че имахме план за мача. Искахме да държим мача да не е решен, както беше, и когато дойде моментът, както дойде, да рискуваме и да вкараме гол. Не рискувахме достатъчно, за да победим. Момчетата се вложиха, но трябваше повече смелост, особено когато останахме с човек повече”, започна Илиан Илиев.

“Самочувствие. Това е, което ни липсваше. Трябваше малко повече самочувствие да вкараме в средата на терена, за да ги притиснем. В последните секунди имахме трима човека на малкия пенал и Едгар предпочете да завършва сам. В други години точка в Разград би ни радвала. Лудогорец през 3, 4 дни с мачове, знаехме, че може да изпитват някакви физически проблеми и се опитахме да го използваме”.

“В предните почивки не се усеща. Лошото е, че нямаме контроли, които да играем”, добави той.

“Важното нещо, е че трябва да покажем самочувствие. Видяхме Динамо Минск срещу Лудогорец. Трябва да се вложим доста повече, за да постигнем това, което поставихме в началото, да спечелим групата”, завърши Илиан Илиев.

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025