Треньорът на Берое Илиан Илиев заяви, че отборът не е заслужавал да загуби от “Левски”. Домакините от Старо Загора паднаха с 2:3 в мач от 23-ия кръг на “А” група.

“Не трябваше да загубим мача. Допуснахме от две центрирания да ни отбележат гол, от това не съм доволен. Футболистите излязоха да се надиграват с “Левски”, на моменти успявахме да го направим. Можехме да завършим с повече самочувствие, имахме много ситуации. Но играхме, борихме се и мисля, че трябва да продължим по този начин. Трябва да се подсилим и на едно-две места с футболисти, които не се огъват в такива мачове. Не заслужавахме да загубим. При 2:2 имахме положения, и не биваше да допускаме такъв гол”, заяви наставникът на Берое.

За целите пред отбора треньорът добави: “Към нас все се задава този въпрос, за Зона Европа. Продължаваме да играем, чака ни тежък мач с Пирин, те се борят за оцеляване в групата.”

“Животът е твърде кратък, за да се самосъжаляваме. Не видях много напрежение, напротив, днес някои играха така освободено, както искам да ги виждам”, завърши Илиан Илиев./БЛИЦ