Треньорът на Берое Илиан Илиев беше доволен след победата с 4:0 срещу Фредрикстад и заяви, че важното от контролата е, че футболистите не са се огънали физически срещу норвежкия си противник. Спецът изрази недоволството си от решението допингираните играчи на ЦСКА да бъдат наказани само за по 3 месеца.

"Срещнахме един сериозен съперник и стана доста здрав мач. Резултатът 4:0 е добър за нас. През второто полувреме оставихме Фредрикстад да владее инициативата", коментира наставникът на Берое.

"При такъв резултат е важно да задържаме топката. Важно е, че не се огънахме физически срещу този отбор. Аз съм доволен от старанието на всички футболисти. Целта е новите да се интегрират бързо и да помогнат на отбора", добави пред "Гонг" Илиев.

"Важно е новите да се сработят с колектива. От една-две контроли не може да кажем това. Надявам се Берое да е по-силен през втория полусезон. Целта ни е да постигнем по-добри резултати. Решението за допингираните футболисти в ЦСКА е факт. Мога да кажа само, че се мери с различен аршин", каза още Илиан Илиев.