Старши треньорът на “Левски” Илиан Илиев изрази недоволството си от играта на тима при победата над “Ботев” (Враца) с 2:0. Според него част от играчите е трябвало да покажат по-голямо желание.
 
“Труден мач. Важното е че взехме трите точки. Спечелихме мача не толкова играта, колкото с хъс. Продължаваме трудно да взимаме мачовете, което не е добре за самочувствието на играчите. Мислехме, че ще победим по инерция”, коментира Илиев.
 
“Не мога да коментирам ситуацията с Пламен Илиев. Никога не съм го правил. Няма да давам оценки на моите футболисти. Те не са хора за един ден, няма да ги отпишем изведнъж. Затова даваме шанс на такива като Марсиньо и Прохазка. Някои от футболистите, които пуснахме днес, трябваше да покажат по-голямо желание. Ще поздравя отбора си, че е на първо място, но не съм доволен от играта”, обяви треньорът на “Левски”
 
“Не знам дали двубоят Лудогорец е мачът на истината, но за нас е важно да подобрим играта си, тъй като първенството е дълго. Срещи, като тази с Лудогорец, са най-хубави за футболистите. Вместо да има повече желание преди този двубой, сега трябва да влезем с дилема при определянето на състава”, заяви Илиан Илиев.

"Неприятно е, когато те освиркват, водим 1:0. Грешим, о`кей, но няма безгрешни хора. Може би се греши и от прекалено желание. Феновете гледат "Левски" у дома и явно не искат да даваме инициативата на съперника", завърши наставникът./БЛИЦ