Треньорът на “Левски” Илиан Илиев разкри, че още не е взел решение за титулярния състав на “сините” в предстоящия мач с “Ботев” (Пловдив). Наставникът на сините обеща тимът му да атакува на стадион “Христо Ботев”, което ще попречи на противника да наложи своя стил на игра.
 
“Още не съм решил за титулярния състав, но се надявам да не се налагат спешни промени. Имам идея за стартовите 11, но има още една тренировка преди мача с “Ботев” (Пловдив). Очаквам стадиона да е пълен. Дано се получи празник за хората”, заяви Илиев.
 
“Този мач ще е различен от онзи с Черноморец, който играе по-затворен футбол. Заради това променихме малко нашия стил. Познавам разбиранията на Станимир Стоилов за футбола и очаквам открит мач, в който двата тима да се надиграват. Ще обърнем внимание на офанзивния стил на “Ботев”, но ако ние владеем топката, противникът няма да може да наложи стила си. Ще атакуваме от първата минута”, обеща треньорът на “Левски”.
 
“Ботев” има няколко единици, които заслужават внимание. Минаха времената на персоналното пазене. Въпросът е да сме компактни. Ако сме на нашето ниво, “Ботев” трудно ще ни победи. Ако не сме - няма да им е никак трудно. Станислав Тодоров доказа, че е най-добрият съдия в България. Него четкам, казвал съм го и преди. Той е първият след толкова години, който свири в Шампионската лига. Това показва, че и в Европа са оценили качествата му", допълни наставникът на “сините”.
 
"Мога да взема съвети от хора като Наско Сираков, за разлика от някои други. В нашия щаб няма еуфория след победа, но и не сме на другата крайност, когато загубим. Ако и ние тръгнем срещу футболистите, става лошо. Имаше настроение в съблекалнята след победата в Бургас, но е важно да го запазим на терена”, коментира 44-годишният специалист.
 
Не знаех, че всички нови трябва да играят в първия кръг. Това в кръга на шегата. Сега имаме повече дълбочина и сме по-спокойни. Това е едно от нещата, които търсехме. Някои се приспособяват по-бързо от други. Предпочитаме в тези мачове да залагаме на по-опитните ни играчи. Има обаче още неща, които да подобряваме”, сподели Илиев.