“Левски” най-вероятно ще отново ще има спортен директор от лятото, пише “Тема Спорт”. Тази длъжност беше замразена, след като бе сдадена от Георги Иванов-Гонзо през миналия сезон, когато той хвърли оставка и като треньор на “сините”.
 
Изпълнителният директор на клуба Иво Тонев сериозно обмисля възможността да възобнови поста. В момента той се консултира с главния скаут на тима Дончо Донев и члена на Управителния съвет Николай Илиев.
 
Решаваща дума ще има и треньорът на “Левски” Илиан Илиев. В крайна сметка новият началник ще бъде човекът, който пряко ще работи с него и отбора. През лятото именно Илиев бе този, който настояваше да бъде назначен спортен директор. Той имаше желание това да бъде Даниел Боримиров.
 
Бившият национал заемаше длъжността през сезон 2008/09, когато тимът за последно спечели шампионската титла. Именно Боримиров е най-често спряганото име за длъжността. Преди няколко дни бившият халф заяви, че на “Герена” се нуждаят от силен спортен директор. Той призна, че с него не са водени преговори.