Треньорът на "Левски" Илиан Илиев беше в минорно настроение след реванша в Ловеч, в който "сините" паднаха с 1:2 от Литекс, но все пак се класираха на 1/2-финал за Купата на България заради отбелязания гол на чужд терен. Важното попадение за тима от "Герена" вкара Дъстли Мулдер в 40-ата минута, а след почивката точни за "оранжевите" бяха Георги Миланов и Исмаил Иса.

Илиев заяви след двубоя, че е доволен от класирането на тима му на 1/2-финалите, като обясни кога би си тръгнал от "Левски".

"Ако толкова много ви интересува дали ще остана... да, ще ви отговоря. Ако не станем шампиони или не спечелим Купата, ще си тръгна. Така добре ли е?", ядосано отговори Илиан Илиев.

"Бяхме поставени в много трудна ситуация от психологическо естество, но момчетата проявиха характер. Показаха, че умеят да играят футбол. Напрежението е много при нас, но мисля, че последните два дни мина границите на нормалното", каза наставникът на "Левски".

"Получи се това, което искахме - да стоим далеч от нашата врата. Радостно е, че победихме един отбор, в който играят много млади момчета. Само мога да ги поздравя", продължи Илиан Илиев.

"Това, което бяхме замислили, футболистите успяха да го направят. Търсихме и гол. Върнахме ги в мача с нашите грешки. Искаме да вземем Купата и шампионската титла. Днес не знам какво да коментирам относно съдийските отсъждания. Имаше моменти, в които играхме и показахме, че можем. "Левски" може да играе, оставете ни на спокойствие. Футболът е една игра", призова варненецът.