Треньорът на Верея Илиан Илиев разкри след победата с 2:0 над Левски, че представители на "сините" са крещели по съдиите на почивката.
 
"За вдъхване на увереност никой не говори. Футболистите ни са дисциплинирани и професионалисти. Излизаме да бележим и побеждаваме във всеки мач. Изпълниха си задачите всички. Вярно, че допускахме и грешки, но футболът е игра и на грешки. След почивката не сме давали указания да се браним, но и Левски нямаха положения. Не трябва да сме максималисти, нямаме и много дълга резервна скамейка. Като цяло заслужена победа за нашия отбор", каза Илиев пред Диема Спорт 2 след успеха над бившия си клуб.

"През първото полувреме Левски имаха само едно положение, но както и да е. В четири мача вече не допускаме гол, което е добре. Трябва да се подсилим с хора в средата на терена. Съдиите? Претенциите на Левски няма да коментирам. Второто полувреме се върнахме години назад, когато крещим по съдиите. Това стана в тунела. И реферът се повлия след почивката. И нас са ни ощетявали, но не сме плакали след това. Срамно е Левски да плаче от съдията. Ние нямаме един организиран фен, но ги бихме 2:0. Щом имат претенции от съдиите, да си подават жалба, не трябваше въобще да ме питате за това", продължи Илиев.

"Имаме организационно да решаваме неща, защото не е добре така да работим в дългосрочен план. Няма да сме заедно така дълго", каза още треньорът на Верея.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма