Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата с 0:1 от ЦСКА при гостуването на стадион "Българска армия". "Те отбелязaхa, а ние не. Смятам, че според показаното не трябваше да губим. Първото полувреме бяхме по-добри, второто те изравниха и имаха преимущество, но като цяло равностоен мач. Нашият план се получаваше и съжалявам за футболистите. В завършващата фаза имахме ситуации, в които не бяхме добре пласирани. 

Липсва ни може би малко късмет. Имахме достатъчно ситуации, в които можехме да вкараме. Бях принуден да направя смени, след като виждах каква е реакцията на противника, а и как свири съдията, защото за всеки фаул се вдигаше картон. Това малко ни промени плановете, но и резервите си свършиха работата", коментира Илиан Илиев.

"Трябва да попитате съдията дали бе толкова груб мача, много лесно се свиреха нарушения и някои играчи се възползваха от това", каза спецът.

"Надяваме се не само Зе Гомеш да вкарва. Трябва да пресираме високо и може би не сме достатъчно агресивни, за да хванем защитата неподготовена. Не успяхме да ги хванем, за да създадем ситуация. Футболистите няма от какво да се срамуват днес", добави треньорът на Черно море.