Треньорът на Берое Илиан Илиев остана разочарован след загубата с 1:2 от Литекс в спора за Суперкупата на България. Младият спец заяви, че съдията Стефан Спасов-Пастата е помогнал на "оранжевите" за успеха.

"Как няма да съм изнервен? Не видяхте ли, че им спести картони. На два пъти Петър Занев беше за втори жълт, но той не му го дава. Нали видяхте какво стана срещу Жилина, когато изгониха Ивелин Попов. Сега са герои, ще ги видим срещу Дебрецен", заяви недоволният Илиан Илиев.

"Мисля, че футболистите дадоха всичко, на което са способни на терена, но това е футболът. Нормално си изиграхме продълженията, нормално е и умора да има. Имаше периоди, в които те бяха по-добри, в някои – ние, също имахме положения, но като цяло си личеше класата. Няма какво да се надлъгваме, знаем си възможностите", каза още Илиев.

"Не е хубаво да губиш такъв мач, но мисля, че се държахме добре и това е добра репетиция за първенството. Момчетата трябва да имат самочувствие. Карамфил Илчев има болки в гърба, но мисля, че днес Теодор Скорчев направи добър мач", завърши специалистът. /БЛИЦ